" " " "
top of page

Prima Pressing: Droogkuis & ververijen in Hasselt

Wat kan ik reinigen bij Prima Pressing droogkuis in Hasselt?

U kunt in principe al uw wasgoed bij ons laten reinigen. Vaak merken we dat klanten echter vooral grote of erg delicate stukken bij ons laten zuiveren. Kasjmier, wol, zijde, angora… Het zijn vaak stoffen die snel beschadigd geraken in de gewone machine én een heleboel centen kosten. Speel dus op veilig en breng uw delicate kledij naar de droogkuis wanneer u ze wilt reinigen.

Of het nu gaat om dat mooie kleedje, een prachtig kostuum, een das of zelfs stoffen servetten, bij Prima Pressing zorgen we voor het wassen van al uw textiel. Daarbij hoort ook onder meer:

Droogkuis Hasselt: veel gestelde vragen

Soms vragen klanten zich af of ze hun delicate wasgoed niet gewoon in de machine mogen reinigen. Het korte antwoord is: neen. Een wasmachine wast met koud, lauw of warm water en zeep. 

Bij de droogkuis reinigen we met behulp van een machine en een solvent. Dit solvent dringt diep in de vezels van de stof door, weekt het vuil los maar beschadigt het niet. Water en zeep kunnen een erg grote impact hebben op sommige stoffen – denk maar aan dat gekrompen zijde kleedje of die verkleurde wollen trui.
Tip: check het etiket van de kledingstukken. Als er een letter P opstaat, mag je het niet wassen in de wasmachine maar brengt u het best naar de droogkuis. En natuurlijk passen die tapijten, gordijnen of donsdekens niet in de wasmachine. Ook daarmee komt u dus best eens langs.

Droogkuis Hasselt? Kom langs!

Prima Pressing, dat is een team met 55 jaar ervaring en een heleboel kennis van zaken. We zorgen altijd voor een piekfijn resultaat. Zo hebben we ook strijkers in dienst die uw textiel na afloop feilloos strijken.

Wilt u in alle rust en zonder zorgen uw favoriete wasgoed laten reinigen? Breng het vandaag nog binnen bij uw droogkuis in Hasselt!

bottom of page