" " " "
top of page

Reinigen gordijnen en overgordijnen

Reinigen gordijnen & overgordijnen in Hasselt

Die grote gordijnen of overgordijnen reinigen: dat is een behoorlijke klus. Ze passen niet in uw wasmachine of droogkast. En bovendien zijn ze gemaakt van een delicate stof – en u wilt ze natuurlijk in optimale staat houden. Toch kunnen uw overgordijnen en gordijnen fikse vlekken vertonen die écht verwijderd moeten worden. Maar hoe begint u daaraan?

Kom voor het reinigen van uw gordijnen en overgordijnen langs bij Prima Pressing in Hasselt. Wij staan u bij met gepast reinigingsadvies op maat, zodat uw gordijnen en overgordijnen in geen tijd weer zuiver en schoon zijn. En u ze vol trots weer kan ophangen in uw interieur.

Gordijnen reinigen Hasselt: de juiste materialen

Wanneer we het stoftype van uw gordijnen én de onzuiverheden goed bestudeerd hebben, bepalen we hoe we uw textiel weer helemaal proper krijgen. 

Als droogkuis met meer dan 55 jaar ervaring hebben we natuurlijk alle technieken in huis om u verder te helpen. We reinigen uw gordijnen met behulp van een gespecialiseerde machine en professioneel solvent. Dat dringt door tot in de diepste vezels, weekt het vuil los zonder de stof te beschadigen en verzekert u van een 100% zuiver resultaat.

Droogkuis gordijnen Hasselt – inclusief strijkdienst

Ziezo, we hebben uw gordijnen gewassen volgens de regels van de kunst. U kunt ze komen ophalen op het afgesproken moment. En het beste? Onze strijkdienst zorgt ervoor dat ze tot in de kleinste hoekjes gestreken zijn. Alles wat u nog hoeft te doen is thuiskomen, uw zuivere gordijnen weer monteren en genieten van gordijnen en overgordijnen die weer stralen als nieuw.

Wilt u uw gordijnen laten reinigen in Hasselt? Spring dan vandaag nog binnen bij Prima Pressing, uw droogkuis!

bottom of page